INFOA / HINNAT

KARAOKESTUDIO INFOA

Nyt sinulla on hieno tilaisuus äänittää oma cd laulamistasi karaokekappaleista. Sinun ei siis tarvitse olla ammattilaulaja päästäksesi levyttämään, vaan nyt se onnistuu kätevästi MarcSound karaokestudiossa
Oma cd on mukava ja persoonallinen lahja ystävillesi ja läheisillesi. Omien karaoke-esitysten äänittäminen on myös hyvä apu harjoitellessa kappaleita esimerkiksi karaokekilpailuihin. Voit myös nauhoittaa vain omaksi iloksesi, onhan mukava saada itsekin kuulla, miltä se oma ääni kuulostaa.
Äänittämään voit tulla yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa polttariporukalla!

KARAOKESTUDIO

Karaokestudiossa kappaletta ei tarvitse laulaa kerralla onnistuneesti, vaan laulaminen voi tapahtua useammassa osassa. Lisäksi laulu ja musiikki tulevat eri raidoille, jolloin jälkimiksaus on mahdollista tehdä. Lisäksi lauletaan kuulokkeiden kanssa, jolloin laulaja kuulee musiikin ja oman äänensä paremmin. Yhden kappaleen nauhoitukseen käytetään yleensä aikaa noin puolituntia.
Voit nauhoittaa vain MarcOverin omistuksessa olevilla levyillä, sekä vain levyillä, joihin meillä on asianomistajien luvat eli äänitykseen on käytössä Melplayn karaokelevyt sekä Laulavankoiran levyt.
Äänite on tarkoitettu vain omaan yksityiseen käyttöösi. Sitä ei saa myydä eteenpäin, eikä soittaa julkisesti esimerkiksi radiossa. Mutta se toimiin hyvin esittely cd:nä esimerkiksi levy-yhtiöille.

OMAN LEVYN TEKO KARAOKE POHJILLA:

1 kpl 60 €

2 kpl 80 €

3 kpl 100 €

4 kpl 130 €

5 kpl 160 €

6 kpl 190 €

7 kpl 220 €

8 kpl 250 €

9 kpl 270 €

10 kpl 300 €


Sisältää äänityksen (musiikki ja laulu äänitetään eri raidoille), miksauksen ja masteronnin sekä CD-levyn ja kannet haluamallasi kuvalla.