SANI

INFOA

Sani Artela on laulaja, joka säveltää sanoittaa ja tänäpäivänä myös tunnettu näyttelijä. Hän on näytellyt erilaisissa teatterirooleissa sekä on ollut mukana lukuisissa tv ohjelmissa.

Hän tuli tunnetuksi Aikakone-yhtyeen solistina – yhtye keikkailee edelleen ahkerasti ympäri Suomen. Ja Aikakonekin juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan.

Sanin sooloura on sisältänyt mm. menestyksekkäitä duettoja, yksi näistä on ollut jo klassikoksi muodostunut Tuhat yötä Samuli Edelmanin kanssa. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita monille tunnetuille kotimaisille artisteille.

uuden pop-soolomateriaalin siivittämänä hänen 2023 vuosi on lähtenyt nousuun singlellä "Sydänhuone " joka täytti hetkessä radioaallot. Seuraava pop -julkaisu "Victorian Putoukset" julkaistiin 26.5. Joka jatkoi samalla linjalla.

Sani julkaisi 20.10.2023 suoraan ydinsyksyyn uuden todella A-luokan pop-biisin "Kaunis" ja jatkaa samalla upeasti uudelleen menestyksekkäästi käynnistynyttä soolouransa.

Odotettavissa on jatkossakin siis melodista ja tarttuvaa aikuispoppia, jonka tulkitsijana Sani on kiistatta Suomen kärkikastia....

Meidän kautta Sanin saa keikalle Duona. Kitarssa toimii Gary Keskinen